Menu Sluiten

Mini-conferentie in Het Brandpunt

Twee dagen na de promotie in Groningen is de beurt aan Amersfoort om ‘En wie ben ik volgens jullie?’ te leren kennen. Op zaterdag 30 juni nemen ruim 120 bezoekers kennis van de inhoud tijdens een presentatie met zang, inhoud en interactie.

Oecumene

Als feestelijke locatie is Het Brandpunt in Amersfoort gekozen, onze eigen oecumenische geloofsgemeenschap. Collega-pastor Josephine van Pampus (RK) geeft in een persoonlijke en doordachte overweging aan hoe zij zichzelf tot de thematiek van ‘En wie ben ik volgens jullie?’ verhoudt. De goede oecumenische samenwerking is voelbaar in haar bijdrage.

Zang, inhoud en visuals

Kars Oomkes, mijn man, verzorgt de muzikale omlijsting van de presentatie. Hij zingt Jezusliederen uit verschillende perioden, waaronder een lied uit Jesus Christ Superstar. Dominique de Boer geeft een gedegen inleiding op het boek. Eveline Moolenaars verzorgt een visueel verslag van de middag. In de pauze verkoopt Riemer Amersfoort boeken, en geven de bezoekers een eigen inkijkje in hun beeld van Jezus.

Het verslag van Eveline Moolenaars vind je hier. De tekst van de presentatie van Dominique de Boer kun je hier teruglezen.